Лактоза ( "лакто" означає "молоко", "оза" - вуглевод), або молочний цукор - це дисахарид, що складається із залишків галактози і глюкози, що зустрічається переважно в молоці (від 2 до 8% по масі) і, відповідно, в молочних продуктах
У промисловості лактозу отримують шляхом відповідної переробки молочної сироватки (містить до 6,5% твердих речовин, з яких 4,8% - це лактоза). Чистий лактоза використовується при виготовленні харчових продуктів, в якості наповнювача при виробництві БАД до їжі і лікарських засобів (завдяки своїм фізичним властивостям - стисливості, наприклад), а також при виробництві лактулози, яка застосовується як в якості лікарського засобу при запорах, так і для збагачення харчових продуктів і в складі БАД до їжі для профілактики і лікування дисбактеріозу.
Термін постачання: 5 р. д.
Знижки:
При загальному замовленні на суму більше 1000 грн знижка становить 5% від вартості;
При замовленні на суму більше 3000 грн знижка становить 10% від вартості;
При замовленні на суму більше 7000 грн знижка розглядається в індивідуальному порядку.
Інформація актуальна: 01.06.2018
Рекомендовані товари
Амікацин (АМК) 30 мкг, №100
Диски для визначення чутливості мікроорганізмів до лікарських засобів Амікацин (АМК) 30 мкг, №100&nb..
155.00 грн
Амікацин (АМК) 30 мкг, №50
Диски з Амікацином (АМК) 30 мкг, №50 Призначені для клінічних лабораторних ан..
135.00 грн
S-S-АГАР, 250 гр
S-S-агар, мається на увазі Shigella-Salmonella агар. Поживне середовище являє собою закорд..
1009.00 грн
БАКТОАГАР ПЛОCКІРЄВА, 100 гр
Бактоагар ПлоскірєваСередовище Плоскірєва використовоють для виділення патогенної мікрофлори, а саме..
427.00 грн
БАКТОАГАР ПЛОCКІРЄВА, 250 гр
Бактоагар ПлоскірєваСередовище Плоскірєва використовоють для виділення патогенної мікрофлори, а саме..
1009.00 грн







